Meteen naar de inhoud

Donatie & Sponsoring

We zijn aan deze historische reisdocumentaire begonnen vanuit onze eigen interesse en passie voor reizen, geschiedenis en mensen. Dat betekent dat we deze serie maken tussen onze dagelijkse werkzaamheden als zzp’er door. Alleen, neemt het maken van één aflevering ondertussen een maand in beslag. We willen graag met regelmaat publiceren, daarom zijn we op zoek naar middelen in de vorm van donaties, sponsoring en subsidies.

Het is ook mogelijk om ons te sponsoren. In ruil voor je sponsoring wordt je naam of bedrijfslogo vermeldt aan het einde van de aflevering. Deze vermelding is zowel te zien op YouTube als op Vechtdal TV. Ook wordt uw naam of bedrijf opgenomen in beschrijvende tekst op onze YouTube-pagina.

Daar waar mogelijk vragen we subsidie of fondsen aan voor het maken van één of meerdere afleveringen. Voor de aflevering over Dalfsen heeft Heleen Westerman een werkbeurs ontvangen van Steunfonds Freelance Journalisten voor het schrijven van 4 achtergrondverhalen bij de betreffende aflevering.

Zou je een bijdrage willen leveren, al is het maar een klein bedrag, dan kun je mailen naar heleen.westerman@yahoo.com.