Ga naar de inhoud

Wie zijn wij

Het uitvoerend team voor Van Kampen naar Moskou bestaat uit slechts twee mensen, maar om hen heen is een heel netwerk aan relaties die ieder op hun eigen manier bijdraagt aan het succes van de serie. Ze worden hier niet apart benoemd, maar bij deze wel geëerd voor hun bijdrage.

Milton Kam

Geboren in Suriname, maar lang is hij er niet gebleven. Op zijn 21ste emigreerde Milton naar New York. Daar ontwikkelde hij zich tot een zeer gerespecteerde cameraman die altijd klaar staat voor een uitdagend filmproject. Of het nu om een internationale documentaire gaat voor een NGO, een grote tv-productie voor Netflix of een kleine filmproductie, zolang hij in het verhaal en de regisseur gelooft, gaat hij ervoor. Milton heeft een perfect oog voor compositie en werkt het liefst met natuurlijk licht. 

Voor Van Kampen naar Moskou verzorgt Milton niet alleen het beeld, maar verzorgt hij ook de edit, kleur- en geluidsmontage voor elke aflevering. Taken die hij normaal niet uitvoert en hem uitdaagt om nog meer na te denken over de opbouw van scenes zodat er een beeldend verhaal ontstaat die de kijker meeneemt op reis. 

Meer informatie over Milton Kam vind je op zijn website en IMDB

Heleen Westerman

Geboren net buiten Dalfsen, vlakbij Zwolle, wilde Heleen vroeger maar één ding: de wereld verkennen! Tijdens haar studie en werk heeft ze elke mogelijkheid aangegrepen om te reizen door Europa en daarbuiten. Als projectmanager had ze altijd veel oog voor communicatie. Als docent en onderwijsmanager creëerde ze uitdagende curricula en stimuleerde ze persoonlijke ontwikkeling. Nu als tekstschrijver en journalist, is ze een doorgeefluik die mensen, verhalen en plaatsen op een toegankelijke wijze zichtbaar maakt voor de buitenwereld. 

Voor Van Kampen naar Moskou verzorgt Heleen het vooronderzoek, organiseert en plant de opnames, onderhoudt contact met relaties en schrijft het script. Daarnaast wordt ze uitgedaagd om voor de camera een verhaal te vertellen dat de kijker nieuwsgierig maakt en/of verrast. 

Meer informatie over Heleen Westerman vind je op haar website en Linkedin